Kontakt2018-11-09T09:49:29+00:00

KONTAKTA WIFF

Wiff AB | Box 41 | 780 67 Sälen | info@wiff.se

KONTAKTPERSONER

Niklas Wahlström

niklas@wiff.se | +46 (0)70 314 59 06

Niklas är född och uppväxt i Strömsbro Gävle. Skidåkningen lockade honom till fjällvärlden där han började säsongsjobba som skidlärare 1987 i Lindvallen Sälen. Han fastnade kvar i fjällen och har under åren startat upp och drivit ett flertal företag inom turistnäringen och mötesindustrin. Med det senaste bolaget Fjällkonferens utökades verksamheten geografiskt till bl.a. Åre, Vemdalen och till Norge.

Numera jobbar Niklas bl.a. med fastigheter, företagsinvesteringar, som mentor och med ett antal konsultuppdrag inom marknad/försäljning och affärsutveckling. Niklas är Certifierad Styrelseledamot via StyrelseAkademien och är medlem i flera nätverk för affärsänglar och investerare som t.ex. Connect Sverige, Almi Invest, Invono och Qalora.

Anja Wahlström

anja@wiff.se | +46 (0)70 398 35 54

Anja är en tvättäkta Ö-bo från Styrsö i Göteborgs skärgård som drogs till fjällen på grund av skidåkarintresset. Efter några år i Sälen jobbade hon också en period i Hemsedal i Norge. Tillsammans med Niklas har hon varit med och startat upp och drivit flera företag inom skidskola, aktiviteter, events och konferens. Med det senaste bolaget Fjällkonferens utökades verksamheten även till bl.a. Åre, Vemdalen samt norska Trysil och Hemsedal.

Numera jobbar Anja bl.a. med fastigheter, investeringar och med några andra spännande uppdrag. Anja är Certifierad Styrelseledamot via StyrelseAkademien och är utbildad inom både fastighetsvärdering, ekonomi och pedagogik med inriktning mot entreprenörskap, turism och event/konferens.