Kontakt2018-12-16T13:44:42+00:00

KONTAKTA WIFF

Box 41 | 780 67 Sälen | info@wiff.se

KONTAKTPERSONER

Niklas Wahlström

niklas@wiff.se | +46 (0)70 314 59 06

Niklas Wahlström Sälen

Niklas är född och uppväxt i Strömsbro Gävle. Skidåkningen lockade honom till fjällvärlden där han började säsongsjobba som skidlärare 1987 i Lindvallen Sälen. Han fastnade kvar i fjällen och har under åren startat upp och drivit ett flertal företag inom besöksnäringen och mötesindustrin.

Numera jobbar Niklas bl.a. med fastigheter, företagsinvesteringar och som konsult inom marknad/försäljning och affärsutveckling. Niklas är Certifierad Styrelseledamot via StyrelseAkademien och är medlem i flera nätverk för affärsänglar och investerare som t.ex. Connect Sverige, Almi Invest, Invono och Qalora.

Anja Wahlström

anja@wiff.se | +46 (0)70 398 35 54

Anja Wahlström Sälen

Anja är en tvättäkta Ö-bo från Styrsö i Göteborgs skärgård som drogs till fjällen på grund av skidåkarintresset. Efter några år i Sälen jobbade hon också en period i Hemsedal i Norge. Tillsammans med Niklas har hon varit med och startat upp och drivit flera företag inom skidskola, aktiviteter, events och konferens.

Anja jobbar numera med bl.a. fastigheter, investeringar och med några andra spännande uppdrag. Anja är Certifierad Styrelseledamot via StyrelseAkademien och är utbildad inom både fastighetsvärdering, ekonomi, bank och pedagogik med inriktning mot entreprenörskap, turism och event/konferens.